Έπιπλα για φροντιστήρια; Ένα Φροντιστήριο εξοπλισμένο από την Alvarium.

Έπιπλα για φροντιστήρια. Έπιπλα και περιφερειακός εξοπλισμός φροντιστηρίων που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής. 

Έπιπλα για φροντιστήρια;
Έπιπλα για φροντιστήρια;

Η Alvarium ιδρύθηκε με στόχο να συνδράμει τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην διαμόρφωση περιβαλλόντων μάθησης που ανταποκρίνονται στην εποχή και τις νέες τάσεις μάθησης. Η ομάδα μας αναλαμβάνει ολιστικά τη διαμόρφωση του φροντιστηρίου κάθε βαθμίδας καθώς και των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών ή πληροφορικής. 

Οι χώροι που δημιουργεί η εταιρεία μας παρέχουν τα εργαλεία και την τεχνολογία για την υποστήριξη της πρακτικής προσέγγισης στη μάθηση και της αλληλεπίδρασης που απαιτεί η σύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία. 

Η εταιρεία μας διαθέτει μία έμπειρη ομάδα αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών εσωτερικών χώρων με κοινό χαρακτηριστικό το πάθος τους για την εκπαίδευση. Η αρχική εξειδικευμένη διαμόρφωση συνδυάζεται με τις συνεργασίες μας με κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό που παρέχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό σε έπιπλα για φροντιστήρια καθώς και κάθε μορφής εξοπλισμού απαραίτητου για την εκπαιδευτική διαδικασία.

Έπιπλα για φροντιστήρια

Τα φροντιστήρια αποτελούν μία εξειδικευμένη δομή του, καθιερωμένη πλέον στο εκπαιδευτικό μας σύστημα. Συνεπώς, είναι σημαντικό να ακολουθούν και αυτά τις νέες τάσεις της εκπαίδευσης και να καλλιεργούν παράλληλα με τον στόχο τους τις ικανότητες και τις αξίες που επιτάσσει η εποχή μας. Προκειμένου να το πετύχουν αυτό είναι σημαντικό να είναι διαμορφωμένα αναλόγως με τα κατάλληλα έπιπλα και τον περιφερειακό εξοπλισμό κυρίως τεχνολογικής φύσης που θα σταθεί αρωγός στην αποστολή τους. 

Η ομάδα μας προσεγγίζει το κάθε έργο εξατομικευμένα. Αρχικά, πραγματοποιεί μία συνάντηση με τους εκπροσώπους του φροντιστηρίου, συζητά τη φιλοσοφία, αντιλαμβάνεται την αισθητική και την στόχευση του. Με αυτό το τρόπο αντιλαμβανόμαστε το είδος του περιβάλλοντος που χρειάζεται. Έπειτα υποβάλλουμε μία ολιστική πρόταση για την διαμόρφωση, τα έπιπλα (θρανία, καρέκλες, έδρες, συστήματα αναμονής κλπ.) και τον περιφερειακό εξοπλισμό (πίνακες, προβολείς, τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα, συστήματα τηλεκπαίδευσης κλπ.)  του φροντιστηρίου. 

Η πρόταση αυτή περιλαμβάνει πολλές εναλλακτικές, ανάλογα με τις δυνατότητες του χώρου. Η Alvarium μέσω των συνεργατών της αλλά και των προϊόντων δικής μας σχεδίασης διαθέτει μία μεγάλη γκάμα επίπλων όπως θρανία, καθίσματα, καρέκλες με αναλόγιο, συστήματα αναμονής, βιβλιοθήκες καθώς και εξοπλισμού όπως πίνακες (αναλογικούς και ψηφιακούς), ηχητικά συστήματα,(συστήματα τηλεκπαίδευσης Wiki Link) και άλλα. Μετά την επιλογή της διαμόρφωσης, των επίπλων και του εξοπλισμού, η Alvarium μεταμορφώνει σε διάστημα ενός μήνα το περιβάλλον εκπαίδευσης του φροντιστηρίου σας σε ένα σύγχρονο, ζωντανό περιβάλλον μάθησης. 

Ευέλικτο περιβάλλον μάθησης

Με τα προϊόντα μας καταργούμε την παραδοσιακή εικόνα της σχολικής τάξης και δίνουμε τη δυνατότητα στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να μετατρέπουν το ευέλικτο περιβάλλον μάθησης όπως απαιτεί η κάθε στιγμή. Επιτρέπουμε τη διάδραση και την ίση πρόσβαση των εκπαιδευτικών προς τους μαθητές και αντίθετα. Η πληροφορία και η γνώση πλέον ρέουν απροσπέλαστα μέσα στο περιβάλλον της τάξης και γίνονται πιο εύληπτες από τους μαθητές.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα στελέχη μας θα σας καθοδηγήσουν στην κατάλληλή επιλογή εξοπλισμού για τον εκπαιδευτικό σας χώρο. Στο Blog μας μπορείτε να βρείτε άρθρα σχετικά με την διαμόρφωση εκπαιδευτικών χώρων.

Scroll to Top